Diamond painting - Harry Potter-karaktärer - Diamond art.SE

Diamond painting - Harry Potter-karaktärer - Diamond art.SE

4.9
(434)
Écrire un avis
Plus
€ 105.99
Ajouter au panier
En Stock
Description

AVSLAPPNING OCH SKAPANDE Ge dig själv en stund att koppla av och njuta av att skapa fantastiska glittrande konstverk för att försköna ditt hem. Diamantbroderi ger en känsla av välbefinnande och tillfredsställelse och förflyttar dig omedelbart i en bubbla av komfort och lugn. Praktiska råd: Vi rekommenderar att du börjar med små format så att du kan upptäcka aktiviteten i din egen takt. Men vi rekommenderar även större format, ju större formatduken har, desto fler detaljer kan du fånga och desto bättre blir resultatet. Vi rekommenderar minst 40x50 cm.
AVSLAPPNING OCH SKAPANDE
Ge dig själv en stund att koppla av och njuta av att skapa fantastiska glittrande konstverk för att försköna ditt hem. Diamantbroderi ger en känsla av välbefinnande och tillfredsställelse och förflyttar dig omedelbart i en bubbla av komfort och lugn.

Praktiska råd: Vi rekommenderar att du börjar med små format så att du kan upptäcka aktiviteten i din egen takt. Men vi rekommenderar även större format, ju större formatduken har, desto fler detaljer kan du fånga och desto bättre blir resultatet.
Vi rekommenderar minst 40x50 cm.

Harry Potter Diamond Painting Kits– Diamond Paintings Store

Camelot Dotz Diamond Art Kit 12.6X12.6-Harry Potter, Gryffindor Alumni Multi

WHAT IS DIAMOND PAINTING?: Looking for a fresh take on cross-stitch, embroidery, or number painting? Simply apply colorful resin rhinestones to our

DIAMOND ART CLUB Harry Potter Gryffindor Seeker Canvas Diamond Painting Kit, 13 x 14 (32.8 x 35.3 cm)

Harry Potter, Diamond Painting

Harry Potter vs. Voldemort Diamond Art

Camelot Dots Diamond Painting Kit Advanced Harry Potter Moon Over Hogwarts - Leisure Arts

Shop Harry Potter 5D Diamond Painting At Low Price - Diamondpaintingsart

Shop Harry Potter 5D Diamond Painting At Low Price - Diamondpaintingsart

Harry Potter Stained Glass Diamond Art Painting Kit, From Diamond Dotz NEW, Please See Item Description and Pictures for More Information - Israel

Diamond Painting Harry Potter PK181 - Diamond Art Home